Zdravljenje prostatitisa

z uporabo naravnega sredstva

 • Brez
  bolečin
 • Brez
  operacij
 • Brez masaže
  prostate

Naročite zdaj
s popustom

100$20$

Ponudba poteče čez:

00
14
46

"Občutljiva" bolezen z resnimi posledicami

Prostatitis je ena od bolezni, ki zahteva večjo pozornost. Če zdravljenja ne začnete pravočasno, obstaja nevarnost resnih zapletov

Najpogostejši so:

 • Impotenca

 • Neplodnost

 • Adenom prostate

 • Inkontinenca

 • Kronična medenična bolečina

 • Rak prostate

Tradicionalno zdravljenje prostatitisa

Rektalna masaža

Postopek ročne masaže prostate. Večini moških se to zdravljenje zdi boleče in ponižujoče.

To lahko pomaga v zgodnji fazi bolezni.

Cena: od 200 evrov.

Medicinsko

Zdravljenje z zdravili zahteva jih skrbno izbiro. Mnogi od njih imajo zelo neprijetne stranske učinke.

Lahko vam pomaga, če najdete pravo zdravilo.

Cena: od 10 evrov

Operacija

To ni 100% jamstvo za izcelitev. Pogosti primeri pooperativnih zapletov in recidivov (vrnitev simptomov prostatitisa).

To lahko pomaga le v 25% primerov.

Cena: od 2000 evrov

Tradicionalne metode

Obstaja velika nevarnost poškodbe telesa in poslabšanja stanja prostate. Učinek tradicionalnih metod zdravljenja ni klinično dokazan.

Lahko pomagajo pri preprečevanju bolezni.

Cena: od 1000 evrov

Revitaprost – ta bo v pomoč vsem

Popolnoma obnovi zdravje moških in lajša simptome prostatitisa:

 • lajša bolečine pri uriniranju

 • zmanjšuje potrebo po uriniranju, tudi ponoči

 • povečuje spolno aktivnost

 • zmanjša tveganje za tumorje

 • preprečuje ponovitev bolezni

 • preprečuje ponovitev bolezni

Moč narave v vsaki komponenti

Bučna semena

Ugodno vplivajo na stanje prostate zaradi visoke vsebnosti maščob in karotenoidov. Vsebujejo beljakovino arginin, ki izboljšuje hormonsko raven in preprečuje nastanek tumorjev prostate.

Izvleček sabal palme

Spodbuja zdravje prostate in reproduktivno funkcijo. Odpravlja disurične simptome (motnje uriniranja, nočna polakiurija, sindrom bolečine itd.)

Lanena semena

Imajo protivnetni učinek, prispevajo k pospeševanju regeneracijskih procesov.

Ozkolistno ciprje

Podpira zdravje prostate, spodnjih sečil in vpliva na splošno telesno počutje.

Mnenje strokovnjaka

Prostatitis moškemu povzroča veliko neprijetnosti: pekoč občutek pri uriniranju, akutne bolečine v sramnem predelu, pogosta potreba po uporabi stranišča. Pomanjkanje zdravljenja te bolezni vodi do raka prostate, impotence in neplodnosti.

V praksi je prostatitis mogoče pozdraviti na tri načine: 1) operacijo z dolgotrajno rehabilitacijo in možnimi recidivi; 2) jemanje antibiotikov, ki imajo številne stranske učinke in ne delujejo vedno; 3) nedavno razvito naravno sredstvo Revitaprost.

Najprej priporočam Revitaprost vsem pacientom. Nima neželenih učinkov in se bori proti tej bolezni tudi v najresnejši obliki. To sredstvo daje človeškemu telesu vse vitamine in minerale, potrebne za boj proti vnetju prostate.

Komentarji o Revitaprost

Аlojz, 41 let

Več kot eno leto me je skrbela akutna bolečina v spodnjem delu trebuha, nato pa sem dobil vročino in pekoč občutek v presredku. Antibiotiki, ki jih je predpisal zdravnik, so dali kratkotrajen učinek. Enako je z masažo. Takoj, ko sem začel jemati Revitaprost, sem opazil znake okrevanja: nehal sem pogosto hoditi na stranišče, stalne bolečine so izginile, spolna moč se je izboljšala. Po kuri od prostatitisa so ostali samo spomini.

Miha, 55 let

Prostatitis ni samo bolezen, ampak cela vrsta omejitev in trpljenja. Prvič, pogosta potreba po stranišču preprečuje, da bi šel daleč od doma. Bolečino pri uriniranju je težko opisati. Sprva sem se poskušal zdraviti doma - ni šlo, le poslabšalo se je. Na forumu sem izvedel za Revitaprost. Začel sem ga jemati in si takoj opomogel. Ena kura je bila dovolj, da se znebim prostatitisa! Brez operacije ali masaže.

Viktor, 32 let

Pri 30-ih sem spoznal prostatitis. Bil sem zelo presenečen, mislil sem, da ta zgodba zadeva samo starejše. Nekega dne sem prijatelju povedal za svoj problem. Izkazalo se je, da se je tudi on soočil s takšnim problemom, se ga uspešno znebil in mi svetoval, naj vzamem Revitaprost. Po dveh tednih jemanja sem se spet počutil dobro, kot da se ni nič zgodilo. V eni kuri je prostatitis izginil. Priporočam to sredstvo.

Natalija, 46 let

Moj mož je dolgo trpel zaradi prostatitisa. Nisem mogel več videti njegovega trpljenja in sem to temo začela preučevati na spletu. Nekega dne sem naletela na odzive o Revitaprost. Ljudje pišejo o okrevanju z njegovo pomočjo, tudi tisti, ki so imeli zelo zanemarjene primere. Bila sem navdušena, prepričala moža, da preizkusi to zdravilo, čeprav ni več verjel v pozitiven rezultat. Zdaj je moj mož popolnoma zdrav!:)

UPOŠTEVAJTE!

Število paketov s Revitaprost, potrebnih za želeni rezultat, se določi posamično in se v nekaterih primerih lahko poveča.

Zdravljenje prostatitisa

z uporabo naravnega sredstva

 • Brez
  bolečin
 • Brez
  operacij
 • Brez masaže
  prostate

Naročite zdaj
s popustom

100$20$

Ponudba poteče čez:

00
14
46